Årets Campingtrækker

Årets CampingtrækkerÅrets Campingtrækker.Årets Campingtrækker bliver testet ud fra nogle forudsætninger, og ofte sker test på en testbane.

Problemstillingen med en Campingtrækker bliver testet på en testbane er, at det ikke giver et retvisende billede af hvordan bilen er som Campingtrækker. Hvis man tester Campingtrækkeren på landevej og motorvej som svare til campisternes kørsels mønster, vil man kunne få et retvisende billede af hvordan bilen er som campingtrækker. Er f.eks vindfølsom, føler man bilen har magten over campingvognen eller omvendt o.s.v..

Se mere om Campingtrækker via dette link:

•Link: Campingtrækker


Deltag i Facebook Gruppen “Campingtrækker”:
• Link: Facebook Gruppe vedrørende campingtrækkerFacebook gruppe

Deltag i facebook gruppen Camping, Udstyr & Teknik som bla. omhandler alt om: Camping, Campingvogne, Caravan Movere, Udstyr & Teknik. En hyggelig gruppe som er for alle, og hvor der er hjælp at hente- Klik på link eller billede og deltag i gruppen: Facebook Gruppe

Følger du os på Facebook?

Hvis ikke husk, at give CaravanInfo.dk et Like, så du er med på de første nyheder, videoer o.l..

CaravanInfo.dk er Skandinavien´s største samt mest unikke private campingportal vedrørende:Camping, Campingvogne, Caravan Movere, Udstyr, Teknik, Artikler samt gode råd til Gør-Det-Selv Projekter.